Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
nl ir en
oliebol
Kleurrijk dessert met crisp

Beignet van roodfruit en witte chocolade

Batter: Smedes Batter Mix Golden Crispy of Gluten Free
Batter Ratio: Salpicon methode

Bereidingswijze

  • Meng de het 2/3 rood fruit met de wodka, geitenkaas en witte chocolade
  • Voeg hier de batter aan toe
  • Frituur nu het beslag in bollen voor 3 minuten
  • Halveer de olie bollen en dresseer het gerecht met de saus en het ijs
  • Garneer af met mint
Dessert

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix
  • Bramen 200 gr
  • Frambozen 200 gr
  • Witte chocolade 75 gr
  • Rode wokda 100 gr
  • Geiten kaas 50 gr
  • Caramel saus 200 gr
  • Yoghurt room ijs 10 bollen
  • Munt 1 bosje