Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
nl ir en
chevicezeebaars
Streetfood voor je menukaart

Ceviche van zeebaars met Aziatische gamba

Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Verwijder de huid van de zeebaars en snijd de filet in plakjes
  • Marineer de filet met de leche de Tigre
  • Schil de biet en snij deze in dunne plakjes en rooster deze even kort met zout en olijf olie
  • Snij partjes van de grapefruit
  • Maak de batter aan en frituur de gamba’s voor 3 minuten
  • Laat de chevice uit lekken en maak het bord op
Regenereren
  • Frituur de gamba een dag van te voren en laat deze goed terug koelen in een gaatjes bak
  • Regenereer de gamba op 190 graden met 5-10% stoom voor 4 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix, Gamba’s 16-20, Schiracha mayonaise, Grapefruit, Chioggia biet , Zeebaars filet, Leche de tigre

o

Starter