Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
nl ir en
Codfishburger
Heerlijke crispy comfort food

Cod fish burger met frites

Batter: Smedes Batter Mix Golden Crispy of Glutenfree
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Smedes Batter Mix aan met water
  • Portioneer de vis op, haal deze door het beslag en frituur 5 minuten

Regenereren of voorbakken

  • Frituur de vis een dag van te voren en laat deze goed terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de vis op 190°C met 5-10% stoom voor 6 minuten
  • Frituur de frites 4 minuten op 180 graden

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix, Kabeljauw, Kaas, Frites, Tartaarsaus, Brioche bun, Uienringen

o

Main course