Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
nl ir en
Pumpkinfeta
Voor alle liefhebbers van vegan

Falaffel van pompoen en feta

Batter: Smedes Batter Mix Golden Crispy of Glutenfree
Batter Ratio: Salpicon methode

Bereidingswijze

  • Rooster de pompoen in de oven
  • Doe de pompoen en feta in de blender en voeg batter mix tot je een kneedbare massa krijgt
  • Vorm de falafel en frituur deze 4 minuten
Regenereren
  • Frituur de falafel een dag van te voren
  • Laat deze goed terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de falafel op 190 graden met 5-10% stoom voor 4 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter mix Golden Crispy of Glutenfree, Pompoen, Feta, Komkommer, Kropsla, Sriracha mayonaise, Flat bread

o

Bites