Blijft langer krokant onder de pass
Voordelig: een liter beslag voor € 0,91
Minder vet (labtest bewezen)
nl ir en
ThaiCurry
Kruidig, kleurrijk Oosters gerecht

Thai curry met Asian gamba

Batter: Smedes Batter Mix Asian
Batter Ratio: 500gr Smedes Batter Mix | 600ml Water

Bereidingswijze

  • Maak de Smedes Batter Mix aan met water
  • Snij de groenten fijn en wok deze
  • Voeg nu de kokosmelk en currypasta toe en laat het even zachtjes koken
  • Haal de gamba’s door het beslag en frituur ze
  • Serveer het geheel met gebakken rijst

Regenereren of voorbakken

  • Frituur de gamba’s een dag van te voren en laat deze terugkoelen in een gaatjesbak
  • Regenereer de gamba op 190°C met 5-10% stoom voor 4 minuten

Ingrediënten

  • Smedes Batter Mix, Gamba’s, Gele currypasta, Kokosmelk, Taugé, Rode ui, Groene paprika, Paksoi, Komkommer zoet zuur, Gebakken rijst

o

Main course